15-04-2017 Paasactie in Hasselt en Utrecht

Hasselt, 15 april 2017 – Op de dag voor Pasen vormden activisten van Bite Back een formatie in Hasselt (BE) en Utrecht (NL). Onze activisten herdenken hiermee de miljoenen kuikens die door de eierindustrie worden vernietigd door vergassing. Immers, de helft van de kuikens zijn haantjes, die geen eieren leggen en bijgevolg als waardeloos worden beschouwd door de industrie. De haantjes leven een gruwelijk leven van 1 dag, dat eindigt in een vreselijke dood.

Voorbijgangers werd gevraagd om ei-vrije alternatieve een kans te geven. Middels onze gloednieuwe brochure ‘Maak het verschil’ lichtten we mensen in over de voordelen van plantaardige voeding.

Ook de #iAnimal campagne, die mensen een blik geeft achter de schermen van de pluimvee-industrie liet mensen niet onberoerd. De lokale media bracht verslag uit van onze actie, geïnteresseerden maakten zich lid van Bite Back en enkele mensen verklaarden zich bereid ei te vervangen door plantaardige alternatieven.

Bekijk hier reportage van TV Limburg.

Ook jij kan ons helpen om het leed van de kuikens onder de aandacht te brengen door lid te worden of mee te doen met onze acties.   Of help ons onze ‘Maak het verschil’ brochure te verspreiden.

Bite Back Paasactie Hasselt

Bite Back Paasactie Hasselt

Bite Back Paasactie Hasselt

Bite Back Paasactie Hasselt

Bite Back Paasactie Hasselt

Reageren


 

RESULTATEN

Klik hier voor een overzicht van onze resultaten.contact

BITE BACK VZW
Runkstersteenweg 96
3500 Hasselt
Tel.: 0487/101 201
E-mail: info@biteback.org
STICHTING BITE BACK
KvK: 63861240
RSIN Nummer: 855431246
Tel.: 06 34132082
E-mail: nl@biteback.org