20 km door Brussel

24-05-2019

Voor het tweede jaar op rij deed Bite Back mee aan de 20 km door Brussel. Een topteam van enthousiaste lopers liep voor de dieren. We willen Evelien, Cindy, Hylko, Marijke, Wendy, Sarah en Benjamin héél erg bedanken voor hun inzet. Ze haalden allen tezamen een mooi bedrag bij elkaar dat wij volledig zullen inzetten voor de herdruk van onze ‘Maak een Verschil’ brochures. Ongetwijfeld motiveerde het doel van extra vegan outreach dit fantastische team.
Daarnaast is het meelopen aan zulke wedstrijd ook mooie promotie van veganisme, want ook vegans kunnen sterk zijn.

Je kunt nog steeds een bijdrage doen aan onze crowdfunding, zo juich je de lopers nog wat extra toe èn doe je een duit in het zakje voor onze ‘Maak een Verschil’ brochure.

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)