Bite Back at Rise for Climate!

28-01-2019

Gisteren, 27 januari, was het Rise for Climate, de grootste klimaatmars ooit in België. Maar liefst 70.000 mensen stapten in Brussel mee voor een beter klimaatbeleid. Het is vijf na twaalf, er is geen tijd meer, de verandering moet nu gebeuren.

Bite Back nam deel met een grote groep dierenrechtenactivisten en vegans. We werden vergezeld door Animal Rights, Anonymous for the Voiceless en DierAnimal. Met zo’n grote groep waren we in de ideale positie om een positief beeld te creëren over veganisme, één van de grootste oplossingen voor het klimaatprobleem. Net zoals bij de vorige klimaatmars liepen we mee met onze banners “Vee-industrie is nummer 1 milieu-vervuiler. Red de planeet. Kies veganisme” en “Save the planet. Choose vegan“ en koe Bella.

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)