Bite Back Benefiet in Loving Hut Leuven

18-02-2020

De eerste Bite Back Benefiet van het jaar zit erop! Dankzij onze geweldige gasten, Loving Hut Leuven en een uitstekende crew van vrijwilligers konden we weer een behoorlijke hoeveelheid broodnodige fondsen werven.

Deze editie hebben we Werner en Eva in de bloemetjes gezet. Zij waren reeds aanwezig op elk benefiet en dat verdiende een extraatje. Ook Bite Back medewerker Melissa en haar partner werden uitgenodigd als bedankje voor het harde werk.

Onze gasten genoten van een knolselder-pastinaaksoepje met kruidencoulis, gevolgd door een overheerlijke lasagne met een slaatje van veldsla, appel en rode biet. Om dit Valentijnsetentje af te sluiten was er een prachtig chocoladetaartje met roze mousse en frambozencoulis. Het geheel oogde niet alleen mooi, het werd ook met veel smaak opgegeten door al onze gasten.

Onze crew werd aangevuld met enkele nieuwe vrijwilligers, wat zorgde voor een fijne en frisse dynamiek in het team. Zonder de inzet van deze fantastische vrijwilligers zouden we zulke benefieten niet kunnen organiseren. We zijn hen ontzettend dankbaar! Stuk voor stuk zijn het prachtige mensen die zich onvermoeibaar inzetten voor een betere wereld, voor de dieren.

Heel erg bedankt voor jullie steun, om aanwezig te zijn. Hou onze Facebookpagina en/of kalender in de gaten voor het volgende benefietetentje!

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)