Bite Back Runs: 20 km door Brussel

30-05-2018

Bite Back deed dit jaar voor het eerst mee aan de 20 km door Brussel om geld in te zamelen voor onze vegan outreach campagne. Ons doel was om 2200 euro in te zamelen, een bedrag dat gelijk staat aan de drukkosten voor 20.000 ‘Maak een Verschil’ brochures. Door 20.000 meter te lopen zouden onze teamleden zo 20.000 kansen creëren en een verschil betekenen voor de dieren.

En ze deden het goed! 8 van de 8 lopers die de 20 kilometer door Brussel startten, liepen deze ook uit. Samen haalden ze maar liefst 1200 euro bij elkaar voor onze werking. Een dikke proficiat voor en een grote dankjewel aan Evelien, Nina, Davina, Cindy, Thierry, Oliver, Arno en Gian Luca. Ook heel erg bedankt aan alle sponsor!

Vinden jullie ook dat het Bite Back team dat geweldig heeft gedaan? Je kan hun prestatie nog belonen door een kleine gift.

Volgend jaar doen we alvast opnieuw mee!

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)