Cadeaulidmaatschap

Geef een lidmaatschap cadeau!

Ken jij iemand met een hart voor dieren? En is die persoon binnenkort jarig of heeft die gewoon iets extra’s verdiend? Dan is het wellicht leuk om een lidmaatschap bij Bite Back cadeau te geven.

Hoe werkt het?
Vul eerst de gegevens in van de persoon waaraan je het lidmaatschap cadeau wilt geven. Vul dan jouw gegevens en jouw eenmalige bijdrage in.

Het cadeaulidmaatschap is een geschenk voor 1 jaar. Na 1 jaar krijgt de persoon een verzoek om eventueel zelf donateur te worden.

Na ontvangst van jouw betaling sturen we je via mail een geschenkcertificaat dat je aan de ontvanger kunt geven. Vervolgens sturen we via de post een pakketje met stickers, lidkaart en ledenmagazine naar het opgegeven adres.*

* Wil je graag onze exclusieve Bite Back tote bag voor leden hebben? Word dan hier lid via een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage via SEPA.

De door u verzonden gegevens behandelen we met uiterste zorg. Alle gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden.

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)