De Langste Veggietafel, Leuven

10-05-2019

De derde editie van De Langste Veggietafel te Leuven ging door op donderdag 9 mei en Bite Back was opnieuw van de partij.  Net als de drie vorige keren was het weer druilerig en bij momenten gingen de hemelsluizen zelfs helemaal open maar dat kon de pret niet bederven.

Aan de Bite Back-stand kon je smullen van vegan stoofvlees met puree en een slaatje of een hartverwarmende vegan hot dog. Dat allemaal aan democratische prijzen om de talrijke bezoekers en hun smaakpapillen te overtuigen van een veganistische levensstijl.

Ook onze iAnimal was aanwezig. Met deze 360° virtual reality ervaring begaven heel wat passanten zich letterlijk in de stallen van de intensieve veehouderij. Even waanden ze zich tussen de dieren in de industrie en maakten ze alles mee op ooghoogte. Na deze indrukwekkende beelden stonden onze outreachers voor hen klaar met de nodige informatie over veganisme.

Ondanks de regen wederom een geslaagde editie!

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)