De Warmste Week – Maak jij er ook een warme week van voor de dieren?

26-09-2019

Dit jaar vindt de Warmste Week van Music For Life opnieuw plaats van 18 december tot en met 24 december. Bite Back is ook dit jaar één van de goede doelen waar jij een actie voor kunt organiseren. Dankzij jouw inzet kunnen wij met Bite Back een verschil maken voor de dieren. Help jij onze werking door het opzetten van een warme actie?

Jouw actie voor De Warmste Week

Op de website van De Warmste Week kun je jouw actie registreren. Dankzij jullie inzet haalden we de voorbije edities tezamen enkele duizenden euro’s op. Het zou prachtig zijn indien dit opnieuw zou kunnen!

Weet je niet meteen waar beginnen? Voor inspiratie kun je altijd een kijkje nemen bij de andere acties die georganiseerd worden. Maar om het je wat makkelijker te maken, sommen we meteen enkele voorbeelden op:
Verkopen van vegan gebak: denk aan een wafelenbak, verkoop van taarten, cupcakes, pannenkoeken of zelfs de organisatie van een heuse pannenkoekendag
Snoep- of notenverkoop
● Warme vegan dranken zoals chocomelk of haverlattes verkopen
Organisatie van een vegan workshop: koken, verzorgingsproducten, make-up, DIY schoonmaakproducten, …
● Een feestje zoals een concert of een fuif
Zet je talenten in: denk maar aan haar knippen, een logo ontwerpen, een make-up sessie, een tekening maken, een
fotoshoot organiseren, …

Je kunt je actie nu reeds registeren! Geef ons zeker een seintje indien je een actie organiseert, dan maken wij er ook wat extra reclame voor.

Dankzij jullie acties kunnen wij verder gaan met het uitdelen van onze Maak Een Verschil-brochures, outreachen met iAnimal en nieuwe campagnes ontwikkelen!

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)