Diervriendelijke parlementaire barbecue

08-07-2020

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse diervriendelijke parlementaire barbecue plaats in Den Haag. De barbecue is een initiatief van EDEV (ondertussen Diervriendelijk Nederland), dat we graag ondersteunen met Bite Back.

De Nederlandse vleesindustrie organiseert elk jaar de parlementaire barbecue op de laatste werkdag voor het zomerreces van de Tweede Kamer. Dit jaar ging de barbecue niet door vanwege het coronavirus. Maar het positieve alternatief van de diervriendelijke BBQ ging wel door! Vegan Today stelde dit jaar een doe-het-zelf pakket op met heerlijke plantaardige gerechten. Niet alleen diervriendelijk, maar ook veel beter voor het klimaat.

We hopen dat heel wat politici genoten van het pakket én dat ze bewust worden over de negatieve impact van vlees, vis, zuivel en eieren.

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)