Dolfileaks

Na overname van het Dolfinarium door het beruchte Aspro Parks is er veel gebeurd. (Ex-)medewerkers uitten onvrede over het beleid om met fotoshoots meer geld te verdienen over de rugvinnen van de dolfijnen. SOS Dolfijn moet/wil verhuizen. Het programma Rambam kwam met een spraakmakende aflevering over de halve waarheden van het Dolfinarium rondom de leefsituatie van de showdolfijnen. Dit alles geeft te denken. En wij kunnen ons goed voorstellen dat er mensen zijn die bij het Dolfinarium werken, gewerkt hebben, of mensen kennen die dat doen en rondlopen met informatie waarvan ze het ethisch belangrijk vinden die ergens te melden. 

Vandaar dat wij een meldpunt hebben geopend, waar mensen informatie kunnen delen. Dit kan volledig anoniem. Het meldpunt waarborgt de anonimiteit. De mailserver logt geen e-mailverkeer, e-mailadres/naam zijn niet verplicht om af te geven en deze pagina verloopt via een SSL verbinding.  Op deze manier kan iedereen iets melden op een anonieme manier. Wij zullen de informatie die wij ontvangen serieus doornemen. Er zal gekeken worden of we de informatie kunnen verifiëren en zo nodig zullen wij dit dan openbaar maken.

Naam (niet verplicht)

E-mail (niet verplicht)

Onderwerp

Jouw informatie

Bestand toevoegen: 

Dit meldpunt is een initiatief van Stichting Bite Back, Stichting Dierbewustleven, Stichting Een DIER Een Vriend, en Stichting Stop Dierenleed Nederland.