Europese premiere van ‘The Animal People’

11-03-2020

Afgelopen vrijdag organiseerden we de Europese premiere van The Animal People, samen met Animal Rights, in Gent.

Meer dan 100 mensen kwamen kijken naar deze documentaire over een van de meest succesvolle dierenrechtencampagnes, SHAC (Stop Huntington Animal Cruelty). De docu, geproduceerd door Joaquin Phoenix, vertelt het verhaal van de SHAC-campagne in de VS, en meer specifiek hoe haar leden het doelwit waren van een politieonderzoek. De groep stelde het misbruik van dieren bloot tijdens testen bij Huntingdon Life Sciences. Ze werden berecht en moesten een gevangenisstraf uitzitten.
We werden vergezeld door één van de SHAC7, Jake Conroy (aka The Cranky Vegan) voor een Q&A achteraf.

We verkochten veganistisch gebak en broodjes om onze kosten te dekken, die een absolute hit waren. Heel erg bedankt aan de vrijwilligers die deze cakes en koekjes hebben gebakken en verkocht!

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)