Actiekalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Charity dinner voor De Nobele Hoeve en Bite Back

6 november @ 17:00 - 20:30

€27,5

Op zaterdag 6 november organiseert Bite Back een charity dinner bij Black & White Kafe in Breda. Naast een heerlijk vegan driegangendiner zal er een loterij gehouden worden met mooie prijzen, zoals diverse dinerbonnen en vegan verzorgingsproducten. Deze prijzen worden gratis door verschillende sponsoren ter beschikking gesteld en het eten wordt kosteloos door Black & White Kafe en bakkerij Van Planten aangeboden.

De opbrengst van deze avond komt voor de helft ten goede aan Stichting Bite Back en voor de helft aan Stichting De Nobele Hoeve.

Wil je deelnemen aan dit charity dinner? Aanmelden kan via e-mailadres: michel.deman@biteback.nl. De kosten bedragen €27,50 voor het eten, exclusief drankjes. Lootjes kunnen tijdens de avond gekocht worden voor €2,50 per stuk.

Let op: er is plaats voor 45 personen, maar dit is afhankelijk van de op 6 november geldende coronamaatregelen van de overheid. Hierover zullen we tijdig communiceren. Aanmeldingen zijn pas definitief na betaling en i.v.m. inkoop en planning is terugbetaling bij annuleringen na 30 oktober helaas niet meer mogelijk.

Bij deze bedanken we alvast alle sponsoren!

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
17:00 - 20:30
Kosten:
€27,5
Site:
https://www.facebook.com/events/3039870996332892

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)