Actiekalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale manifestatie tegen geweld tegen vrouwen

28 november @ 12:00 - 18:00

mars tegen geweld tegen vrouwen

 

Als feministische en inclusieve beweging staat Bite Back helemaal achter de boodschap van Mirabal: stop geweld tegen vrouwen – stop aux violences faites aux femmes! We stappen dan ook mee tijdens de militante mars door Brussel op zondag 28 oktober. Als dierenrechtenbeweging pur sang, maar ook als beweging die total liberation nastreeft.

Zien we je daar?

 

praktisch

Vanaf 12u kan je op de Kunstberg verschillende standjes bezoeken van feministische verenigingen/collectieven/initiatieven die ijveren tegen geweld tegen vrouwen. Om 13 vertrekt de eigenlijke mars door de stad.

Met Bite Back spreken we af in de grote hal van het Brusselse Centraal Station om 12u30. Bij het binnenkomen van de hal vanaf de sporen, vind je aan je rechterzijde koffieketen Starbucks – daar ontmoeten we elkaar!

Tot dan!

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)