Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vegan Outreach Middelburg

28-07-2018 @ 13:00 - 16:30

Vegan outreach actie in Leiden

Op zaterdag 28 juli zal er een vegan outreach actie gehouden worden in Middelburg door regiogroep Bite Back Zuid-West Nederland.

Tijdens de actie zullen we een driehoeksformatie vormen als stil protest en mensen informeren over dierenleed en veganisme.

Bite Back verzorgt alle materialen. Je hoeft zelf niets mee te nemen.

We zoeken voor deze actie deelnemers. Wil je meedoen? Volg dan de instructies hieronder:

Ben je nog geen activist bij Bite Back:
– Schrijf je dan eerst in via*: https://www.biteback.org/help-ons/word-activist/
– en meld je daarna aan via zuidwestnederland@biteback.org of geef het bij bovenstaand formulier aan bij ‘Overige opmerkingen’

Ben je al activist bij Bite Back:
Meld je dan aan via: zuidwestnederland@biteback.org

LET OP!: Alleen bij aanmelding is het mogelijk mee te doen met de actie. De formatie zal twee keer een uur zijn. De formatie zal starten om 14.00 uur, onderbroken door een pauze van een half uur. Verzamelen voor de formatie en outreach is tussen 13.00 uur en 13.30 uur.

Bite Back vindt het belangrijk dat een vegan outreach naar ieders wens verloopt. Iedere activist die zich van tevoren via mail heeft aangemeld voor een vegan outreach ontvangt na afloop een mail waarin er om feedback gevraagd wordt. Let op: alleen de op/aanmerkingen van activisten die zich via mail van tevoren hebben aangemeld zullen in behandeling worden genomen.

————————-
* Racistische, xenofobe, seksistische en andere discriminatoire uitlatingen (of het verspreiden van zulk gedachtegoed) worden niet getolereerd. Wij houden het recht om hierop personen te weigeren bij onze acties.

 

Facebookevent: > https://www.facebook.com/events/225442414737569/?active_tab=about

Gegevens

Datum:
28-07-2018
Tijd:
13:00 - 16:30
Evenement Tags:
,

Blijf op de hoogte


Naam
E-mailadres