Geslaagd charity dinner

18-11-2021

Het charity dinner dat we organiseerden voor De Nobele Hoeve en onszelf was zeer geslaagd. In het sfeervolle Black & White Kafe, waarvan de personeelsleden onbetaald werkten die avond, hebben we heerlijk gegeten en gedronken. Margarit Gerrits vertelde over haar dierenopvang, oftewel haar zielsbestemming zoals ze het zelf noemt, en haar nieuwe kinderboek. Alex Romijn vertelde waar Bite Back voor staat en wat we doen. Tussen hoofdgerecht en dessert zijn letterlijk een paar honderd loten verkocht; echt spectaculair voor iets meer dan veertig gasten! Dank! Een groot aantal gasten heeft enthousiast prijzen in ontvangst kunnen nemen, van dinerbonnen tot sieraden, van planten tot boeken en van zeep tot kunst. De totale opbrengst van de avond is bijna 1900 euro! Daarvan is de helft voor De Nobele Hoeve en de helft voor Stichting Bite Back.

Dit evenement was niet mogelijk geweest zonder de mensen en bedrijven die geweldige prijzen beschikbaar hebben gesteld. DANK! De prijzen waren allemaal in trek en de winnaars waren enorm enthousiast – stuk voor stuk aanraders dus! Hieronder de lijst zodat alle niet-winnaars er ook van kunnen genieten:

Om af te sluiten met de afscheidsroep van één van de vertrekkende gasten: “Wanneer mogen we wéer?!”

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)