Langste Veggietafel Antwerpen

16-09-2019

De Langste Veggietafel wordt al enkele jaren georganiseerd op verschillende plaatsen in België door EVA vzw. Afgelopen, autovrije, zondag was het de beurt aan Antwerpen. De Langste Veggietafel nodigt mensen uit om zelf een afvalarme plantaardige picknick mee te brengen. Je kunt ook iets kopen aan de vele foodtrucks of kraampjes vol heerlijke plantaardige maaltijden en deze nuttigen op de Grote Markt van Antwerpen.

Bite Back verkocht héérlijke hot dogs en slaatjes. We stonden er tevens met een infostand waar mensen ons konden aanspreken met vragen over veganisme. Aan de hand van voorbeelden konden we tonen welke plantaardige producten er zoal te vinden zijn in de supermarkt. We flyerden met onze ‘Maak een Verschil’ gidsen en we stonden er met iAnimal. iAnimal is een virtual reality ervaring waarmee de kijker zich letterlijk in de stallen van de intensieve veehouderij kan begeven. Op die manier konden mensen niet enkel ontdekken dat veganistische voeding enorm lekker is, ze maakten ook kennis met diegenen waarvoor veganisme een verschil in leven en dood betekent, de dieren.

Wist je dat… 
je ons werk met iAnimal ervaring kunt steunen door een donatie?

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)