Limburgse activistendag

15-10-2019

Het begint een traditie te worden, de Limburgse activistendag. Op 13 oktober kwamen de Limburgse Bite Back activisten samen in het kantoor van onze organisatie. Op de planning stond een evaluatie van de voorbije acties van 2019, alsook een briefing van de komende acties. 

Na het formele gedeelte hielden de activisten een spectogram, een werkvorm geleend van Jake Conroy’s activistentraining. Via uitdagende stellingen gingen de activisten met elkaar in discussie om op die manier van ideeën te wisselen over campagnes, actievoeren, kruispuntdenken, etc. Na een uitgebreide vegan potluck (what else?) trokken onze activisten de werkkleren aan en namen we deel aan de workparty van Forrest&Friends: stallen uitkuisen, omheiningen herstellen, … We voerden allerhande klusjes uit om ons favoriete sanctuary te helpen. In ruil voor het vele werk brachten we wat quality time met de dieren door. Velen van ons hadden immers de nieuw opgevangen koeien Stitch en Valentin nog niet ontmoet. Het was een leuke kennismaking. 

Wil jij je ook engageren voor de dieren en activist bij Bite Back worden, check dan zeker onze website.

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)