Heerlijk Plantaardig

Campagne info

Steun deze campagne


Heerlijk Plantaardig is een dochterproject van Bite Back. We zijn ervan overtuigd dat mensen laten proeven van heerlijke vegan alternatieven een positieve manier is om hen bewuster te leren consumeren.

Aan sommige acties koppelen we dan ook een bakesale waarop we zowel zoete als hartige lekkernijen verkopen. Met succes! Want we krijgen vaak de vraag wat er nu precies in dat gebakje of hapje zit! Zo zijn we bij Bite Back op het idee gekomen een website te lanceren nl. Heerlijk Plantaardig.

Een verzameling van tips en recepten voor de nieuwe of gevorderde veganist, of voor diegene die wel eens wat afwisseling wil en een vegan recept wil uitproberen! De recepten zijn afkomstig van bloggers en foodies die met passie en plezier koken en al dat lekkers willen delen.

Naast de website organiseert Heerlijk Plantaardig ook kookdemo’s en –workshops. Wie interesse heeft, kan er inspiratie opdoen en nieuwe mensen leren kennen.

Geef je zelf ook graag vegan kookdemo’s of workshops en wil je dit graag doen via Heerlijk Plantaardig?
Aarzel dan zeker niet om ons dit te laten weten!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste culinaire nieuwtjes of leuke weetjes.

Attachments

Blijf op de hoogte


Naam
E-mailadres
Secure and Spam free...

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Blijf op de hoogte


Naam
E-mailadres