The End of Meat Tongeren

19-11-2019

Ook in de oudste stad van België vertoonden we The End of Meat. Tongeren kon kennismaken met de toekomst van de vlees- en zuivelindustrie. 

Tongeren was de laatste stop in Bite Back’s The End of Meat-tour door Vlaanderen. Ondertussen hebben meer dan 1500 mensen in 8 steden, 90 minuten naar deze ongelooflijke documentaire gekeken. Het was een eer en een voorrecht om dit te kunnen doen!

Ook in Tongeren konden de kijkers nadien naar onze iAnimal kijken. Ze kregen extra informatie over veganisme, over onze organisatie en konden interessante boeken inkijken.
Via onze survey kregen we heel wat mooie reacties:

Nog meer overtuigd om ook laatste beetje zuivel te dumpen!”
“Goed dat er ook technologische innovaties zijn die een wereld met minder dierenleed mogelijk zullen maken. Top!”

We willen al onze partners bedanken voor het co-hosten van de evenementen en al onze gasten voor het bijwonen. Onze eeuwige dank aan de regisseur Marc Pierschel, bedankt voor je geweldige werk. We kunnen niet wachten op je volgende film “Butenland“. Bedankt Vegfund voor de ongelooflijke steun, zonder welke deze tour niet mogelijk was geweest. En last but not least, bedankt aan alle Bite Back vrijwilligers voor al het harde werk.

We blijven steeds uitkijken naar nieuwe documentaires die we kunnen screenen. Verwacht dus zeker nieuwe vertoningen!

The End of Meat is comingTry Vegan en vertel het verder.

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)