The Green Shift Kerstmarkt Groningen

24-12-2019

Op 22 december stond Bite Back op de Vegan kerstmarkt van The Green Shift in Groningen, een volledig veganistische en duurzame markt met veel faitrade en ecologische producten. Het was de tweede keer dat deze kerstmarkt in Groningen plaatsvond en net als vorig jaar was het behoorlijk druk, met meer dan 2000 bezoekers en veel nieuwe gezichten!

We hadden iAnimal bij, maar bezoekers waren in een feestelijke stemming en hadden meer interesse voor onze petitie en onze stickers. We hebben vele goede gesprekken gevoerd aan de stand, een paar nieuwe donateurs kunnen verwelkomen, en er werd ook gul gedoneerd door bezoekers. Van Joeke, die zelf met haar kunstwerken ook op de markt stond, kregen we nog wat blikken snoep om te verkopen en ook dat viel in de smaak. We zijn heel blij met alle donaties die we hebben gekregen voor de kerst en het was een feestelijke, gezellige afsluiter van het jaar voor ons. We hopen volgend jaar iedereen weer te zien op een volgend event in Groningen!

The Green Shift Kerstmarkt Groningen

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)