The Hunger Games

25-09-2019

Op dinsdagochtend 24 september verzamelden activisten van Bite Back zich aan het station van Brussel-Noord om actie te voeren voor een rechtvaardig landbouwbeleid op uitnodiging van Students For Climate. Omdat we geloven dat we samen sterker staan, ondersteunde en participeerde Bite Back in de actie, samen met tal van andere organisaties.

Rond de middag trokken we naar het Vlaams Departement voor Landbouw waar we plaatsnamen aan de ingang, slogans scandeerden en voorbijgangers vegan hapjes, bereid door Veganation Brederode, serveerden. Onze boodschap weerklonk luid en duidelijk: Feed the people, not the problem!

Samen eisten we van de nieuwe regering om nadruk te leggen op een transitie naar duurzame voedselproductie, subsidiëring van gewassen met lage eco-impact: groenten, fruit, granen van lokale landbouwbedrijven en weg van grootschalige landbouw.

One struggle, one fight!

Foto’s door François Dvorak.

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)