Vegan Brunch Benefiet in Antwerpen

30-09-2019

Op zondag 29 september organiseerden enkele Bite Back vrijwilligers een vegan brunch ten voordele van Bite Back in de Beek in Antwerpen. Mensen konden komen smullen van een buffet met allerlei slaatjes, wraps, perzik “tonijn”, spreads, en warme gerechten zoals seitanstoverij, smokey beans, tofu scramble, tempeh bacon, soep… Een lekker dessert ontbrak uiteraard ook niet! Ook taarten, tiramisu en chocomousse stonden op het menu. 35 mensen brachten een gezellige middag door, waaronder ook mensen die niet vegan waren maar wel nieuwsgierig naar de vegan keuken! De commentaren waren unaniem lovend, en ook de niet-vegans waren verrast hoe lekker en veelzijdig de vegan keuken is. Bedankt aan iedereen die gekomen is en zo Bite Back gesteund heeft!

Heel erg bedankt ook aan Wendy, Nathalie en Liesbeth om dit voor ons te organiseren en iedereen van vegan lekkers te voorzien.

 

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)