Vegan Flyeractie Berchem

22-03-2019

Gisteren deelden we 800 Maak Een Verschil brochures uit aan Berchem station. Veel mensen toonden interesse als we zeiden dat het over plantaardige voeding ging.

Een man wou graag de stap van vegetarisme naar veganisme maken, maar dacht dat hij er geen tijd voor zou hebben omdat hij in shiften werkt en veel sport. Onze enthousiaste vrijwilligster Tabita gaf hem tips over het bereiden van snelle vegan maaltijden en vertelde hem welke plantaardige voeding eiwitrijk is. Een andere voorbijgangster vertelde dat haar kleindochter vegetariër was en dat ze wel tips kon gebruiken om voor haar te koken. Die gaven we haar graag.

Leuk weetje van de dag : een man kwam ons zelfs kraslotjes cadeau doen omdat hij vond dat we zo’n goed werk deden!

Vind jij onze Maak Een Verschil brochure ook interessant? Geloof jij ook dat dit een verschil kan maken om mensen op weg te zetten naar vegan levensstijl? Doneer dan nu aan onze crowdfunding voor de 20 km door Brussel en sponsor zo heel wat uit te delen brochures!

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)