Vegan gebakverkoop in Antwerpen, Brussel en Hasselt

20-12-2019

Rond de kerstperiode organiseren we jaarlijks vegan bake sales in een aantal grotere steden. Niet alleen informeren we mensen zo op een positieve manier over veganisme, het is ook een goede manier om wat fondsen te werven.

Op 14 december verkochten we vegan gebak in Antwerpen, Brussel en Hasselt.

Tijdens de kerstactie op de Meir in Antwerpen verspreiden onze activisten vrede voor alle dieren die lijden en sterven voor ons kerstmaal. In ruil voor een deelname aan een korte quiz over veganisme, kregen mensen een vegan koekje.

Naast de verkoop van vegan gebak (en de leuke quiz in Antwerpen), gingen we ook in gesprek met mensen over veganisme. Na het gesprek gaven we onze vegan startersbrochure, Maak Een Verschil, mee. Zo kunnen mensen thuis meteen aan de slag met interessante en praktische informatie.

Stormachtig weer

Helaas zat het weer tegen… Het regende bijna de hele dag en er waren hevige windvlagen. Ons gemotiveerd en enthousiast team van vrijwilligers deden toch hun best om de boodschap van veganisme te verspreiden.

Bedankt!

We willen graag onze vrijwilligers bedanken om het weer te trotseren én om ons te voorzien van lekker gebak.
Bedankt ook aan KobeCakes, Wonderland Cakes voor hun vrijgevige donatie van heerlijk plantaardig gebak en aan the Judgy Vegan voor de steun.

Foto’s : Kim Note & Bite Back

Blijf op de hoogte


Naam
E-mailadres
Secure and Spam free...

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)