Vegan hapjes in Gent

19-07-2019

Op zaterdag 13 juli stonden we met Bite Back in het centrum van Gent. We deelden die dag heerlijke plantaardige hapjes uit.

Voorbijgangers konden proeven van vegan varianten van fishsticks, hamburgers, kipstukjes, allerlei broodbeleg en kaas. Er was ook héél wat vegan gebak dankzij de gulle donaties van Bakkerij Frimout, Mie Vie, Catberry en Magpies. Voorbijgangers waren enorm verrast over hoe lekker plantaardig eten kan zijn. Velen gaven aan dat ze bij een volgende supermarkt bezoek zeker eens de veggieafdeling gingen passeren om de producten nogmaals te proberen.

We hadden maar liefst 400 gesprekken met voorbijgangers! Iedereen kreeg een flyertje mee waarop stond welke hapjes we uitdeelden en waar ze die in de supermarkt konden terugvinden, alsook onze ‘Maak een Verschil’ gidsen. We hadden met de iAnimal een 25-tal views. Samen met de vele goede gesprekken erna zorgde dit weer voor heel wat mensen die besloten om hun eetgedrag aan te passen. Eén iemand besloot na de beelden ter plekke van vleeseter over te stappen naar veganisme.

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)