Vegan lekkers voor de “Occupy for Climate” activisten

25-03-2019

Op zondagavond om 18u bezetten de klimaatactivisten van “Occupy for Climate” de Wetstraat in Brussel. De klimaatbeweging wil zo druk zetten op politici om hen te doen instemmen met de grondwetswijziging, waardoor een klimaatwet mogelijk wordt. Deze actie van burgerlijke ongehoorzaamheid werd eerst toegestaan. Later op de avond werden de actievoerders verzocht om hun protest elders verder te zetten (uit de neutrale zone). Uiteindelijk ging Occupy for Climate verder op het Troonplein.

Omdat we bij Bite Back de klimaatstrijd ten volle ondersteunen, gingen twee van onze activisten, Katleen en Jo, hun volle steun betuigen. Ze maakten broodjes met vegan beleg en groentjes en zorgden voor lekkere vegan cupcakes. Sommige mensen kwamen enthousiast naar hen toe, gelokt door de wel gekende Bite Back jasjes, en vroegen enthousiast of het eten vegan was.
Occupy for Climate was dankbaar voor de steun en het lekkers!

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)