Vegan Lente Event, Groningen

21-05-2019

Op 19 mei waren we aanwezig op het Vegan Lente Event van The Green Shift. Het Event is een duurzaam vegan festival dat voor de derde keer in Groningen werd gehouden. Buiten konden mensen genieten van de zon en wat te eten, binnen stonden wij om ze voor te lichten over dierenrechten.

Er kwamen veel mensen aan de stand die al veganist waren maar die zich niet actief bezighielden met dierenrechten. We hopen veel mensen te hebben kunnen overtuigen om een keer deel te nemen aan een actie in Groningen. Daarnaast hebben we veel promotie weten te maken voor de Mars voor de Sluiting van Alle Slachthuizen in juni, we hopen dat we hier heel wat mensen enthousiast voor gemaakt hebben! Ook onze petitie tegen het dolfinarium kon weer worden getekend en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)