Vegan Outreach Den Haag

10-07-2019

Op zaterdag 6 juli hield Bite Back een vegan outreach actie in Den Haag. Enkele van onze activisten stonden in een formatie met actieborden, andere activisten gingen gesprekken aan over veganisme met voorbijgangers. Dankzij de actieborden komen heel wat mensen kijken wat we op straat staan te doen, wat het voor ons weer makkelijker maakt om een gesprek aan te knopen.

Er vonden heel wat goede gesprekken plaats en we kregen veel positieve reacties. Een aantal mensen gaven aan dat ze graag de overstap naar veganisme willen maken. Eén van onze vrijwilligers had een lang en goed gesprek met moeder en dochter. Wat later kwamen ze terug omdat de dochter graag in de formatie wou staan.

Er werden zo’n vijftig Maak Een Verschil brochures uitgedeeld, zodat mensen op weg naar huis of bij hun thuis nog wat extra info kunnen opnemen. Aangezien we in Nederland bijna door onze voorraad brochures heen zitten, kun je momenteel deelnemen aan onze crowdfunding voor een vernieuwde versie van de Nederlandse Maak Een Verschil! Sponsor jij mee deze belangrijke informatiegids over veganisme?

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)