Vegan Outreach Groningen

08-04-2019

Op zondag 7 april organiseerden we een Vegan Outreach-actie in Groningen. De afgelopen tijd focusten we ons op flyeracties, maar dit keer stonden we er met een infostand.
We stonden er met een formatie en er werd geflyerd om mensen voor te lichten over veganisme. Onze jonge flyeraars hebben heel wat Maak Een Verschil-brochures uitgedeeld. Daarnaast konden mensen aan onze stand meer te weten komen over veganisme en onze petitie voor de sluiting van het dolfinarium tekenen.

Dankzij onze grote, nieuwe, actieborden konden we veel mensen confronteren met het leed van dieren in de industrie. We kregen veel vragen en ook veel positieve reacties aan de stand. We merkten dat heel wat mensen al een eind op weg zijn en een bewuste keuze maken voor meer plantaardige voeding. Ze stonden open voor meer informatie om wellicht de volgende stappen richting veganisme te zetten. Ook onze standpunten over dolfinaria konden op veel bijval rekenen.

De dieren weten duidelijk waar ze moeten zijn, er kwam zelfs een kat een kijkje nemen aan onze stand!

 

 

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)