Vegenement VegFest Utrecht

12-11-2019

Op 2 en 3 november was Bite Back net als voorgaande jaren weer aanwezig op Vegenement VegFest in Utrecht met een infostand en iAnimal.

Mensen konden zoals altijd bij ons terecht voor informatie en we boden de gelegenheid om onze petitie tegen het dolfinarium te tekenen. Hier werd gretig gebruikt van gemaakt, mensen vormden zelfs een rij om te kunnen tekenen!
Voorzitter van Stichting Bite Back, Alex Romijn, hield een lezing over onze nieuwe campagne over de zuivelindustrie, uitgemolken.

Tenslotte hebben we veel mensen kunnen uitnodigen voor onze Stille Tocht voor de slachtoffers van dierindustrie in Utrecht op 19 december. We hopen veel bezoekers van Vegfest ook daar weer te zien.

Ondanks dat het rustiger was dan de afgelopen jaren kijken we met een zeer tevreden gevoel terug op een gezellig weekend. Het was de laatste keer dat Vegenement VegFest in Utrecht plaatsvond… We willen graag de organisatie bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren. Ook dank aan de bezoekers voor alle goede en gezellige gesprekken aan de stand!

Vegenement VegFest Utrecht