Voor de sluiting van het dolfinarium, mei

29-05-2019

Met Bite Back blijven we elke laatste zondag van de maand actie voeren voor de sluiting van dolfinarium Boudewijn Seapark in Brugge. Onze eis blijft ongewijzigd: sluit dit zeecircus dat weerloze dieren uitbuit! Ook afgelopen zondag waren we weer met een aantal activisten. We vonden het jammer om te zien dat er toch nog heel wat bezoekers waren, ook al zijn veel van de bezoekers voor het park en niet voor het dolfinarium. Onze vrijwilligers konden heel wat flyers uitdelen met informatie over dolfijnen in gevangenschap versus dolfijnen in het wild.

Er waren twee bezoekers die specifiek om meer informatie bij ons kwamen vragen omdat ze zich toch vragen stelden over hoe natuurlijk het gedrag van de dolfijnen in het dolfinarium is.

Wil jij ook de sluiting van deze gevangenis voor dolfijnen? Teken dan onze petitie of kom naar de volgende actie in Brugge!

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)