Voor de sluiting van het dolfinarium, november

27-11-2019

Afgelopen zondag ging de voorlaatste actie van 2019 voor de sluiting van het dolfinarium in Brugge door. We konden rekenen op een tiental activisten om de bezoekers te informeren met banners en borden.

Met Bite Back blijven we elke laatste zondag van de maand actie voeren voor de sluiting van dolfinarium Boudewijn Seapark in Brugge. Onze eis blijft ongewijzigd: sluit dit zeecircus dat weerloze dieren uitbuit!

Deze actie gaat elke laatste zondag van de maand door aan het dolfinarium van het Boudewijn Seapark Brugge. Elke maand informeren we de bezoekers en vragen we voor de sluiting van het dolfinarium.
Wil jij ook de sluiting van deze gevangenis voor dolfijnen? Teken dan onze petitie of kom naar de volgende actie in Brugge!

Wil je graag meer info over Vermaak Zonder Dieren? Lees hier meer over dit project.

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)