Voor de sluiting van het dolfinarium, november

26-11-2019

Naar goede gewoonte stonden we afgelopen zondag aan het dolfinarium in Brugge. We hebben slechts één eis: dat deze dolfijnengevangenis sluit!

Met 13 vrijwilligers trotseerden we de kou. We deelden flyers uit aan de bezoekers en voorbijgangers met informatie over dolfijnen in het dolfinarium versus dolfijnen in het wild. Heel wat mensen die een flyer aannamen gaven aan het eens met ons te zijn. Ze kwamen om te schaatsen op de ijspiste van het Boudewijn Seapark, niet wetende dat daarmee het geld ook naar het dolfinarium gaat. Er kwam zelfs een buurtbewoner langs met de vraag naar meer informatie. Deze vond, net zoals ons, dat het dolfinarium moet sluiten en wenste ons veel succes toe met onze actie.

Vind jij ook dat er een einde moet komen aan dolfijnen in gevangenschap? Kom dan zeker naar onze laatste actie van het jaar, op 29 december voor het Boudewijn Seapark in Brugge! 

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)