Voor de sluiting van het dolfinarium!

01-07-2019

Elke maand informeren we bezoekers over de wantoestanden in, en vragen we voor de sluiting van, het dolfinarium. Ook de laatste zondag van juni stonden we aan het dolfinarium van het Boudewijn Seapark in Brugge. Want we blijven hier protesteren tot dit watercircus sluit! 

Trainers beweren dat dolfijnen het leuk vinden om kunstjes op te voeren, maar de werkelijkheid leert ons dat ze enkel gehoorzamen wanneer ze hongerig zijn en beloond worden met vis. Als ze genoeg hebben, luisteren ze niet. Daarom wordt hen systematisch voedsel onthouden. Dolfijnen door een hoepel zien springen, is dus niet meteen een educatieve ervaring en draagt bij tot een foutief beeld van deze en andere dieren.

Ben jij het ook niet eens met het dolfinarium? Doe dan volgende keer mee of teken de petitie.

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)