Workshop Vegan Outreach

12-11-2019

Op 9 september hostten we een vegan outreach workshop in het Bite Back kantoor in Diest. Onze gedreven activisten Wendy, Stijn en Melissa zetten hun beste beentje voor om de aanwezigen te informeren over wat vegan outreach juist is, maar ook hoe we dit het beste aanpakken.

Deze vegan outreach workshop had als doel om activisten(-to-be) te ondersteunen in hun outreach. Geïnteresseerden kregen niet enkel theoretisch de tools aangereikt om een gesprek over veganisme tot een goed einde te brengen, maar gingen ook praktisch aan de slag. In groepjes van vier werden ze actief begeleid bij het inoefenen van de tools.

In de praktijk kunnen de aanwezigen binnenkort deelnemen aan één van onze vegan outreach acties en helpen met bvb. het uitdelen van onze Maak Een Verschil brochures.

Vegan Outreach Workshop

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)